SFEERVOLLE 3D VISUALISATIE

Tegenwoordig zijn simpele schetsen of 2D plattegronden niet meer genoeg om uw opdrachtgever of potentiële klant te overtuigen. De meeste tekenpakketten bieden nu ook 3D weergave maar vaak blijft het resultaat onnatuurlijk en sfeerloos. Het probleem hierbij is dat er te weinig feeling in het ontwerp zit en men zich moeilijk kan inbeelden hoe het er in werkelijkheid komt uit te zien.

Wij bieden u de mogelijkheid om ieder interieur- of meubelontwerp om te zetten naar een sfeervolle realistische weergave door middel van onze 3D visualisatie service. We besteden aandacht aan elk detail in het project om aan uw verwachtingen te voldoen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent van het resultaat. Ons doel is om onze ideeën samen met de verwachtingen van de klant om te zetten in een realistische weergave. We staan ook open om u bij te staan bij het ontwerp dat aan de basis zal liggen van het 3D beeld.

Door gebruik te maken van 3D-visualisatie in interieurinrichting, kan u op voorhand zien en ingrijpen wanneer u iets niet bevalt en, kan u andere keuze maken voor een bepaald materiaal, een kleur, afmetingen, indeling… nog vóór de uitvoering gestart is. Dat bespaart een hoop geld en frustratie achteraf. Een beeld zegt immers meer dan woorden alleen…
Wij maken gebruik van de meest geavanceerde technieken om 3D interieur afbeeldingen te renderen. Door het toevoegen van de juiste belichting, verlichting, meubelobjecten en decoratie brengen wij ieder interieur foto-realistisch tot leven!


We bieden 3D-visualisatiediensten aan van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Graag bieden wij u ook ondersteuning bij het ontwerpen van de inrichting van uw interieurproject. Alles wordt uitgetekend in 3D. Eens het 3D-model van het project is opgebouwd kan u kiezen voor fotorealistische 3D visualisatie.

Volgende stappen bieden wij aan bij het ontwerpen van uw project:

  • Meubelontwerp
  • Schetsen en 2D tekeningen omzetten naar 3D
  • Interieur ontwerp in 3D
  • 3D visualisatie van aangeleverde ontwerpen


Hoe gaan we te werk?

  • U doet een vrijblijvende aanvraag waarmee u de beschikbare tekeningen bij meestuurt. Ideaal is uiteraard een 3D ontwerp. (Wij kunnen aan de slag met volgende formaten: SketchUP 2019 – FBX – DAE – Rhino 6.0 – OBJ – 3ds – STL – DWG – DXF) Referenties van kleuren, houtsoorten en andere materialen en-of afbeeldingen hiervan zijn belangrijke richtlijnen.
  • Als wij deze gegevens in ons bezit hebben, maken wij u een volledig vrijblijvende offerte.
  • Gaat u akkoord met ons aanbod dan gaan wij aan de slag. Wij bezorgen u enkele ruwe renders die als basis dienen om in overleg met u worden bijgestuurd om de juiste uitstraling en cameraposities vast te leggen.
  • Bent u akkoord met de opstelling en kleuren dan bezorgen wij u het eindresultaat in digitale vorm. (JPG of PNG bestanden, tenzij anders afgesproken is). Wij sturen u de bestanden per e-mail of u een link om te downloaden. Standaard leveren we de afbeeldingen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Andere resoluties zijn op aanvraag.