“Atelier De Bel” is een project van Hugo De Bel. Na meer dan 30 jaar actief te zijn als adviseur en supplier van gerenommeerde interieur- en meubelproducenten in de Benelux en Frankrijk bij het realiseren van hun creaties, ontwerpt en creëert hij nu met “Atelier De Bel” in 3D eigen meubelobjecten, interieurinrichtingen en zet zijn eigen projecten en deze van andere ontwerpers om naar sfeervolle fotorealistische 3D weergaven.

Met onze ervaring in het ontwerpen en produceren van meubel- en interieurprojecten zijn wij de geknipte partner uw projecten de nodige uitstraling te geven nog voor ze gemaakt zijn. Hoog kwalitatief vakmanschap is daarom één van de belangrijkste doelstellingen bij het realiseren van onze ontwerpen en visualisaties.

Creatief bezig zijn is de microbe waardoor wij gebeten zijn.  In onze meubelontwerpen experimenteren wij met de nieuwste technologieën en materialen en tasten wij de limieten af van wat realiseerbaar is. Samen met onze professionele partners zoeken wij bij het ontwerpen de grenzen op van hoe volumes in een artistiek object kunnen worden vertaald, terwijl de functionaliteit van een bruikbaar meubel  gehandhaafd blijft.

In onze expressief kubistische objecten laten wij al onze creativiteit los met diverse materialen zoals hout, ijzer, brons enz.

Realisaties: