Ter kennismaking maken wij u gratis een voorbeeld aan van onze 3D visualisatie service.

Hoe werkt dit?

  • Vul het formulier hiernaast in en voeg de nodige bestanden toe zodat wij een beeld hebben van de verwachte realisatie. Deze wordt afgewerkt in volgorde van de aanvragen.
  • Een eenmalige gratis 3D visualisatie is enkel mogelijk als u ons als bijlage een 3D file bezorgt in één van volgende digitale formaten : (*skp – *obj – *3ds – *stl – *dwg -*dxf). Wij specialiseren ons in 3D visualisatie van interieur – keuken en meubelontwerpen. Heeft u een ander object of voorstelling die u wenst te laten renderen, gelieve ons hiervoor te contacteren.
  • Beschikt u niet over een tekening in 3D formaat, dan kunnen wij voor u uw schetsen of tekeningen omzetten naar 3D. Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp maken wij u hiervoor een vrijblijvend voorstel. Gaat u hiermee akkoord dan blijft het realistisch omzetten uiteraard gratis.
  • Voeg indien mogelijk de nodige informatie bij over de stijl, kleuren, materialen enz. van uw project. Dit kan onder de vorm van referenties naar stalen, ral kleuren, stoffen van een merk. U kan ze las bijlage meesturen. U kan websites of internet adressen opgeven waar die te vinden zijn.
  • Voor de bijlagen die u meestuurt via het aanvraagformulier is de grootte van het document beperkt tot 2 Mb. Wil u meerdere bijlagen van grotere omvang meesturen dat doet u dit best via Wetransfer naar info@atelier-debel.be.

Kan u me met onderstaande gegevens een gratis voorbeeld van uw 3D visualisatie service maken?

Firmanaam

Voornaam

Naam

Straat + Nr.

Postcode

Plaats

Uw E-mail

Uw telefoonnummer

Bijlagen:

Bijkomende info

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het hart.